Mobila Valcea
Previous Next Play Pause
Dressing Dressing
Bucatarii Bucatarii
Dormitoare Copii Dormitoare Copii
Dormitoare Adulti Dormitoare Adulti
Living Living
Mobilier baie Mobilier baie
Smaller Default Larger

     Bucatarii

Camere de zi

Mobilier baie

De ce sa ne alegeti ?

  • Avem o experienta de 10 ani in vanzari de mobilier.
  • Multumirea si aprecierea din partea clientilor reprezinta o prioritate pentru firma noastra.
  • Suntem parteneri ai celor mai renumite fabrici din punct de vedere al calitatii si designului mobilierului produs.
  • Urmarim punctualitatea si incadrarea in termenele de livrare.
  • Asiguram diverse servicii legate de comercializarea mobilei.
  • Avem o atitudine corecta fata de clienti.

            Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.          

           Datele dvs. personale vor fi folosite de mobilavalcea.ro   numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti fara acordul dumneavoastra.

mobilavalcea.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit 

         De asemenea mobilavalcea.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual. 

mobilavalcea.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc., in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date ,mobilavalcea.ro  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

        De asemenea, mobilavalcea.ro  precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design sau caracteristici tehnice. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de mobilavalcea.ro  dar nu si alte despagubiri. 

       Valoarea maxima a obligatiilor mobilavalcea.ro  fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de mobilavalcea.ro  de la acest client. 

       Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate furnizorului produsului respectiv.

       Termenele noastre de livrare se incadreaza de obicei intre 24h si 2 saptamani de la confirmarea comenzii insa mobilavalcea.ro  isi rezerva dreptul de a mari aceste termene insa cu anuntarea cumparatorului in prealabil. 

       Specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimpate fara o instiintare prealabila, iar mobilavalcea.ro  nu isi asuma nici o responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni. De asemenea mobilavalcea.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual.

 

Main Menu

Main Menu